Beleids programma

2018-2022
Lees meer

Huidige fractie/wethouder.

Nieuwe Lijn heeft met vijf raadsleden de grootste fractie in de gemeenteraad van Epe. Het zijn stuk voor stuk mensen die de lokale samenleving door en door kennen, maar vooral de bereidheid hebben zich daarvoor in te zetten. Allemaal maken ze al vele jaren deel uit van Nieuwe Lijn.

Onze fractie bestaat uit:
René de Vries, fractievoorzitter sinds 2014. Hij was eerder raadslid/fractievoorzitter in de periode 1986- 1998. Daarna was van 1998 – 2014 maar liefst 16 jaar wethouder van Nieuwe Lijn, waarvan tevens 8 jaar loco-burgemeester. Was eerder bestuurslid van Nieuwe Lijn.

Pieter Wiersinga, plaatsvervangend-fractievoorzitter. Zeer ervaren raadslid die al vanaf 2002 deel uit maakt van het gemeentebestuur van Epe.

Diana Oosterhoff. Nieuwkomer in 2014 maar haar sporen meer dan verdiend in o.a. de korfbal in Vaassen. Was eerder bestuurslid van Nieuwe Lijn.

Kenan Aldemir. Alweer de 2e raadsperiode, daarmee gestart in 2010. Zeer betrokken bij de Turkse gemeenschap in Vaassen en Epe. Was eerder bestuurslid van Nieuwe Lijn.

Gerry van de Schepop, fractievolger. Doet volop mee met de fractie en de gemeenteraad. Zeer actief in de lokale samenleving. Was eerder bestuurslid van Nieuwe Lijn.

Onze wethouder:
Robert Scholten, wethouder sinds 2014. Heeft grote bestuurlijke ervaring en was eerder 16 jaar raadslid, waarvan 12 fractievoorzitter van Nieuwe Lijn. Was daarvoor ook bestuurslid van Nieuwe Lijn.

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico