Beleids programma

2018-2022
Lees meer

NIEUWS.

6 JULI, 2019

Nieuwe Lijn op de Markt: weer schot in de roos

Met een royale delegatie raads- en bestuursleden was Nieuwe Lijn zaterdag 6 juli weer present in de Vaassense Dorpsstraat, voor de kerk en nabij de drukbezochte warenmarkt. Ook wethouder Robert Scholten was aanwezig om vragen van inwoners te beantwoorden of suggesties van dorpsgenoten te betrekken bij de bestuurlijke werkzaamheden. Goed om te melden dat weer enkele bewoners van onze gemeente zich spontaan aanmeldden als lid van Nieuwe Lijn.

Verschillende onderwerpen passeerden de revue, waaronder de ontwikkelingen van de bouwlocaties bij Wielink en de Dekamarkt, de particuliere investeringen in zonnepanelen, het vrijwilligerswerk bij sportverenigingen of de voortgang van de werkzaamheden bij de herinrichting van het centrum. Daarnaast konden we met omstanders hulp verlenen aan een inwoonster uit Emst die helaas met de fiets omviel en met een ambulance naar het ziekenhuis weer gebracht.

Gewaardeerd

Onze regelmatige aanwezigheid in het centrum en de ongedwongen mogelijkheden tot gesprekken worden door veel inwoners gewaardeerd, zo kregen we te horen.

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico