Beleids programma

2018-2022
Lees meer

NIEUWS.

29 OKTOBER, 2020

Nieuwe Lijn: kennen en gekend worden, ook in coronatijd

| Kennen en gekend worden. Het is een oude slogan van de politie. Ze bedoelden ermee dat iedereen hen kende, ze gemakkelijk kon aanspreken, maar vooral ook dat zij op de hoogte waren van wat er speelde in de wijken, dorpen en buitengebieden. Voor de politie geldt dat helaas steeds minder of soms helemaal niet meer, maar voor Nieuwe Lijn is dit motto nog altijd realiteit en uitgangspunt van handelen.

Meer dan 50 jaar geleden zijn we opgericht op de belangen te behartigen van onze inwoners, de mensen die hier wonen en werken. De samenleving toen was overzichtelijker, kleinschaliger en hechter dan nu. Ondanks de maatschappelijke veranderingen in de laatste decennia zijn we erin geslaagd de verbinding met onze mede-inwoners te bewaren. Vanaf het begin hebben we ingezet op ontmoeting, het ophalen van wensen en ideeën uit de samenleving en het publiekelijk
verantwoording af leggen van ons handelen. We waren de eerste in onze gemeente met openbare fractievergaderingen, een actuele website of nog steeds als enige met een wekelijkse informatierubriek of column in het Vaassens Weekblad. We bezoeken gedurende de gehele raadsperiode verenigingsbesturen,  evenementenorganisaties of zijn geregeld aanwezig op de zaterdagse warenmarkt.

Door de coronamaatregelen zijn een aantal van die ontmoetingen nu niet of minder goed mogelijk. Dat vinden we erg jammer, want ze vormen wat ons betreft onze levenslijn met u. Maar door ons juist nu aan die maatregelen te houden is straks onze meer zichtbare aanwezigheid weer mogelijk. Ondertussen blijven wij natuurlijk als Nieuwe Lijn onze bestuurlijke taken en opdrachten met volle inzet uitvoeren, onderhouden we contacten waar nodig en mogelijk en plegen we stille diplomatie om voor individuele kwesties oplossingen in beeld te brengen. Ondanks de coronaproblemen is nog steeds dat het uitgangspunt van Nieuwe Lijn: kennen en gekend worden. Dat verandert niet, ongeacht de tijd waarin we leven.

Wilt u contact met ons opnemen om ons te informeren of informatie te halen? U kunt hier voor gebruik maken van het formulier of onze gegevens op onze contactpagina.

Vierluik Centrum Vaassen - Nieuwe Lijn

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico