Beleids programma

2018-2022
Lees meer

NIEUWS.

15 OKTOBER, 2018

Nieuwe Lijn blij met start herontwikkeling centrum Vaassen

Vandaag, maandag 15 oktober, is Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek BV, in opdracht van de gemeente Epe, gestart met werkzaamheden in het centrum van Vaassen. Begonnen is op de kruising Jan Mulderstraat / Houtzagersstraat /Molenstraat. De opknapbeurt zit al vele jaren in de planning. Nieuwe Lijn is blij met de daadwerkelijke start van de werkzaamheden; de schop is in de grond, of liever de graafmachine in het asfalt. De herontwikkeling van het centrum is één van de speerpunten uit het Verkiezingsprogramma van Nieuwe Lijn en een grote wens van velen uit de Vaassense bevolking.

De riolering en de bestrating in het centrum van Vaassen worden vervangen. Het werk wordt in verschillende fases uitgevoerd om het centrum van Vaassen zo bereikbaar mogelijk te houden. De totale werkzaamheden zijn naar verwachting eind 2019 klaar.

Meer informatie via media en aannemer

Informatie over de werkzaamheden, kunt u binnenkort lezen op www.epe.nl of in het Vaassens Weekblad. Ook opent de aannemer volgende maand in de voormalige Wereldwinkel in de Jan Mulderstraat een informatiepunt. Daar kunt u dan terecht voor vragen en klachten, de planning en de bereikbaarheid.

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico