Beleids programma

2018-2022
Lees meer

NIEUWS.

11 JULI, 2018

In september start herinrichting centrum Vaassen

Bij Daams’ molen is deze week door wethouder Robert Scholten een informatiebord onthuld, waarbij de aftrap van de herinrichting van het centrum van Vaassen nogmaals zichtbaar is gemaakt. Onder toeziend oog van de leden van de klankbordgroep, zoals vertegenwoordigers van de Ondernemersvereniging Vaassen, de Dorpskerk, kasteel de Cannenburgh en de Molenstichting werd het doek weggetrokken, op de hoek van de Jan Mulderstraat. Op de plek waar de afgelopen tijd de nutsbedrijven al volop bezig zijn met de voorbereidende werkzaamheden.

In september is de aanbesteding rond en wordt ook de aannemer bekend gemaakt. Daarna wordt meteen gestart met de werkzaamheden in de Jan Mulderstraat, richting Dorpsstraat en Markt. Ten behoeve van de grondverwerking wordt een gronddepot gecreëerd bij de tennisvereniging TC De Kouwenaar. Ook daar is een bord geplaatst.

Nieuwe Lijn, en vele Vaassenaren met ons, hoopt op een voortvarende aanpak en afronding, waarbij uitloop van werkzaamheden zoals in bij de Hoofdweg in Emst of de Heerderweg in Epe niet aan de orde zal zijn.

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico