Beleids programma

2018-2022
Lees meer

NIEUWS.

16 MEI, 2019

Gerjan Post benoemd tot Erelid van Nieuwe Lijn

De ledenvergadering van Nieuwe Lijn heeft dinsdag 14 mei 2019 unaniem en onder dankzegging ingestemd met de benoeming van Emstenaar Gerjan Post tot Erelid van de grootste partij in de Eper gemeenteraad en de oudste lokale partij in de gemeente Epe. De laatste 16 jaar was hij op voortvarende wijze preses van de vereniging. Onder zijn leiding heeft Nieuwe Lijn zich verder kunnen ontwikkelen tot een stabiele en succesvolle partij waarbij de laatste drie gemeenteraadsverkiezingen op overtuigende wijze werden gewonnen.

Voordat Gerjan Post voorzitter van Nieuwe Lijn werd was hij van 1990 tot en met 2002 al 12 jaar gemeenteraadslid. Voor zijn werkzaamheden werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Aansluitend aan zijn raadsperiode werd hij gekozen tot bestuursvoorzitter van Nieuwe Lijn.

Naast het voorzitterschap van Nieuwe Lijn was hij tevens secretaris bij de “Stichting Exploitatie Steunpunt Emst” (Het Ebbenhuis) en is thans bestuurslid bij de “Vereniging Dorpshuis De Hezebrink”, waar mede door zijn inzet een geweldige (ver)nieuwbouw heeft plaatsgevonden.

Pieter Wiersinga nieuwe voorzitter

De samenstelling van het bestuur is als gevolg van de gemeenteraadsverkiezingen, waarbij onder meer bestuursleden in de gemeenteraad zijn gekozen, aanzienlijk gewijzigd en vernieuwd.

Oud-raadslid Pieter Wiersinga is door de ledenvergadering benoemd tot voorzitter, het secretariaat wordt als duo beheerd door Linda Rodijk en Edo Hamer, terwijl Harry Kouwenhoven en Dion Scholten de financiën gaan beheren. Monique Zweekhorst blijft aan als algemeen bestuurslid.

Gerjan Post benoemd tot Erelid Nieuwe Lijn

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico