Beleids programma

2018-2022
Lees meer

NIEUWS.

20 JANUARI, 2020

Erelid en jubileumviering

René de Vries benoemd als Erelid van Nieuwe Lijn

| Tijdens het 50-jarige jubileum van Nieuwe Lijn in de dorpscentrum de Wieken in Vaassen, benoemde voorzitter Pieter Wiersinga raadslid René de Vries tot Erelid van Nieuwe Lijn. René is zo’n 40 jaar zeer nauw betrokken bij alles wat met Nieuwe Lijn te maken heeft in vele verschillende functies, eerst als bestuurslid toen 12 jaar raadslid en daarna 16 jaar wethouder en sinds 2014 weer raadslid. Hij was en is nog steeds een zeer belangrijke factor binnen Nieuwe Lijn. De aanwezigen feliciteerden hem met deze mooie onderscheiding. Voor zijn werkzaamheden als raadslid en wethouder werd hij al eerder onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Pieter Wiersinga:

(..) We zijn niet scheutig met het op een voetstuk zetten van zij die een bijzondere bijdrage aan Nieuw Lijn leverden of leveren, doe maar gewoon, dan we doen we al gek genoeg.

Maar soms..  moeten we afstappen van dat pad, want als je als opvallend lid, 5 jaar bestuurslid bent geweest, 18 jaar gemeenteraadslid waarvan een aantal jaren fractievoorzitter en ook nog eens 16 jaar wethouder, snel opgeteld, 40 jaren van haar 50 jaren van bestaan, steunpilaar  en ruggengraat van NL, dan mag, nee moet,  dat vermeld worden.

Het is daarom dat het bestuur van Nieuwe Lijn in haar onlangs gehouden vergadering heeft besloten om vandaag, tot Ere Lid te benoemen: René de Vries

Een leuk video-verslag en meer foto’s van de benoeming en ons jubileum kunt u bekijken op de website van Vaassen Actief.

René de Vries (R) – Erelid Nieuwe Lijn

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico