Beleids programma

2018-2022
Lees meer

Lid/Actief worden

Lid worden en meedoen?

Nieuwe Lijn telt ongeveer 300 leden. Wij zijn daarmee een grote, en waarschijnlijk de grootste, partij in de gemeente Epe. Deze leden dragen onze partij een warm hart toe, in woord en daad. Ze zijn nodig in iedere organisatie, zeker in een democratische partij als Nieuwe Lijn.

Bovendien zijn onze leden onmisbaar. Nieuwe Lijn is een vereniging waarbij de algemene ledenvergadering het hoogste orgaan is. Dit is de jaarlijkse bijeenkomst van leden, die uit haar midden een bestuur kiest, de jaarstukken vaststelt en elke vier jaar goedkeuring geeft aan de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma.

Actief en betrokken

Onze leden zijn actief en betrokken in de samenleving. We komen ze bij alle verenigingen en organisaties. Wie zijn bestuurlijke kwaliteiten verder wil inzetten en gemeenteraadslid wil worden dient lid te zijn van een politieke partij. Wie zich vooral wil richten op de eigen omgeving doet dit het best bij een lokale partij, zoals Nieuwe Lijn.

Contributie?

Neen, een verplichte contributie kennen we niet. We vragen wel een jaarlijkse bijdrage voor onze verenigingsonkosten maar iedereen is vrij zelf te bepalen hoeveel dat kan zijn. En wie het een jaartje niet kan missen blijft bij ons gewoon meedoen en –tellen.

Aanmelden

U kunt via het contactformulier op de website uw gegevens invullen of anders een e-mail sturen aan info@nieuwelijn.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Maar u kunt ook even bellen met onze ledenadministrateur Harry Kouwenhoven, telefoon: 0578-662342. Volgens onze statuten besluit het bestuur van Nieuwe Lijn of de aanmelding definitief wordt omgezet in een lidmaatschap.

LID OF ACTIEF WORDEN?


* = verplicht veld

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico