Beleids programma

2018-2022
Lees meer

COLUMN.

17 JULI, 2021

Column week 28

Linda Rodijk – Bewegen is het begin!

Als “ambassadeur” van sport houd ik mij graag bezig met het bewegen van kinderen. Als juf zie en merk ik dagelijks hoe belangrijk bewegen is. Het stilzitten op een stoel is soms nog vermoeiender dan bewegen. Al springend tellen is ook veel leuker dan stilzitten en de getallenrij opzeggen. Daarom wil ik graag deze column wijden aan Heel Epe Beweegt en de ondernemingsvereniging van Vaassen, die samen de handen inéén slaan om bewegen onder de aandacht te brengen.

Sport & spelmiddagen
Woensdag 21 juli en woensdag 18 augustus organiseren de ondernemingsvereniging en Heel Epe Beweegt een leuke sport & spelmiddag van 13.30 tot 14.30 uur voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Helaas, door de huidige omstandigheden, kunnen ouders niet aanwezig zijn maar daar is ook wat op bedacht. Zij kunnen plaatsnemen op een van de terrassen van deelnemende horeca. Zij zullen op vertoon van een bon een gratis tweede kopje koffie of thee ontvangen.

Vakantie!
Nu gaan wij genieten van een welverdiende vakantie. Na genoeg rumoer in de plaatselijke en landelijke politiek is het goed om alles even vanuit een ander perspectief te gaan bekijken.

Wat is er echt aan de hand? Is het echt zo groot als dat het zich voordoet? Waar kunnen we onze winstpunten behalen? Maar vooral hoe blijven we onszelf in deze lastige tijd? Ik geloof; zolang je lang genoeg jezelf blijft, word je vanzelf bijzonder. Dat zie ik ook als kracht van een lokale partij.

Lokaal staat voor het lokale, de leefomgeving van een dorp/gemeente, de bewoners van een dorp/gemeente, maar vooral ook hoe doen we het samen om het voor iedereen leefbaar te houden. Allemaal mooie vraagstukken voor in de vakantie. Na de vakantie praten wij, onder het genot van een kopje koffie op het marktplein, graag met u bij over belangrijke onderwerpen in Vaassen en omgeving.

Wij, Nieuwe Lijn, wensen ieder van jullie een fijne zomer toe. Geniet van alles wat u dierbaar is, wees lief en koester!

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Reageren
Linda Rodijk is bestuurslid van Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl.

 

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico