Beleids programma

2018-2022
Lees meer

COLUMN.

8 JUNI, 2019

Column week 24 - 2019

Diana Oosterhoff: Trots!

Vaasaqua: weer een mooi evenement in het centrum van Vaassen!

Iedereen heeft hard gewerkt om dit evenement te laten slagen. Zoals het bedrijf Dusseldorp met zijn medewerkers en alle andere mensen die mee hebben geholpen om de bestrating op tijd klaar te hebben voor Hemelvaartsdag. Maar natuurlijk ook de organisatie en alle vrijwilligers die alle kramen, spellen en overige benodigdheden hebben neergezet. En als klapstuk werd er op het marktplein een echte hal gebouwd, omdat er toch wat regen was voorspeld. Gelukkig viel het met de regen heel erg mee waardoor er weer veel mensen naar Vaassen waren afgereisd. Het was een geweldige dag en tot in de late uurtjes was het nog erg gezellig. Als iedereen dan naar huis gaat is er wederom een groep vrijwilligers die samen met de organisatie, alles weer opruimt en afbreekt. Namens alle Vaassenaren hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Subsidieregeling jeugd!

Als Nieuwe Lijn zijn we trots dat het concept van deze subsidieregeling ter inzage ligt. Het is de bedoeling dat deze regeling per 1 september van start zal gaan. De regeling was een van de speerpunten uit ons verkiezingsprogramma. Onze jeugd van 5 tot 18 jaar ‘gratis’ lid te laten worden van een vereniging naar eigen keuze. Wij willen hiermee kinderen stimuleren om zich te ontwikkelen en te ontplooien, maar ook om nieuwe contacten te maken. Door deze financiële tegemoetkoming maken wij dit mogelijk voor de jeugd in onze gemeente.

Fietsverbinding tussen de Apeldoornseweg en wijk Vulcanus zijn in volle gang.

Jaren geleden heeft Nieuwe lijn hier al vragen over gesteld in de gemeenteraad en eindelijk is het zover. Al het struikgewas is inmiddels weggehaald en de eerste tegels liggen erin. Over niet al te lange tijd kunnen we op de fiets of te voet gebruik maken van deze doorsteek. De bestaande toegangspoort naar de Vulcanus zal ook vervangen worden door een identieke poort. Ontwikkelaar Nijhuis draagt financieel bij aan de nieuwe poort. Dat zijn toch mooie berichten!

Info

Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Reageren

Diana Oosterhoff is fractievoorzitter van Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via diana@nieuwelijn.nl

 

 

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico