Beleids programma

2018-2022
Lees meer

COLUMN.

9 MEI, 2020

Column week 20 - 2020

Linda Rodijk – Dankbaar 

| Deze column wil ik graag beginnen met het woord dankbaar. In deze tijd, wat de geschiedenis ingaat als coronatijd, staan wij stil bij wat wij hebben, hoe rijk wij zijn en wat ineens erg belangrijk voor ons is.

Zo realiseer ik mij hoe dankbaar ik ben, dat ik mag genieten van mijn grootouders, allemaal nog in goede gezondheid. Bij opa en oma in de tuin gezellig kunnen kletsen is dan ineens een groot goed.

Ik mag weer beginnen. 

Velen kennen mij natuurlijk als juf Linda. Soms denk ik wel eens, dat ik twee namen heb, juf en Linda. Ik draag ze beiden met trots. Om aan te haken bij de column van afgelopen week, door fractievoorzitter Diana, ben ik zeker blij om te beginnen. Dankbaar dat ik weer mijn beroep uit mag oefenen zoals ik graag doe. Natuurlijk zijn wij ‘proefkonijnen’, maar wat zijn de mensen in de zorg dan, in de afgelopen weken? Grotere proefkonijnen bestaan er niet.

Ook de kinderen zijn weer blij om te beginnen. Zij mogen weer onderdeel zijn van een groter geheel, met hun vriendjes en vriendinnetjes. Wij, als Krugerstee, hebben ervoor gekozen om hele dagen naar school te gaan. Dit hebben wij gedaan om niet alleen focus te leggen op rekenen en taal. Want school is meer dan alleen rekenen en taal. Het is ook het samenzijn met jouw klasgenoten, samen leuke dingen doen.

En ja, heel stiekem.. 

Kijk ik uit naar een feestje met vrienden, naar een fijne korfbalwedstrijd op ons nieuwe sportpark en kijk ik ook uit naar een heerlijke vakantie deze zomer. Ook wil ik meer kunnen genieten van ons nieuwe centrum. Wat is het mooi geworden!

Geniet even! 

Ook dit gaat weer voorbij en straks zal alles weer zijn zoals het hiervoor was. Dus geniet even van de rust, wees dankbaar voor wat je hebt en kijk met positieve ogen naar de toekomst. Maak je eigen feestje en zorg voor een ander! Want de mensen die het dichts bij ons centrum wonen, hebben er nog niet echt van kunnen genieten. Dus stuur eens kaartje of een foto, zodat deze mensen voelen dat er aan hen gedacht wordt. Het adres van de Speulbrink is, Brunholdplaats 5, 8171 VA Vaassen.

Info

Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Reageren

Linda Rodijk is bestuurslid bij Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via linda@nieuwelijn.nl.

 

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico