Beleids programma

2018-2022
Lees meer

COLUMN.

12 MEI, 2018

Column week 20 – 2018

Monique Zweekhorst – Fractievolger Nieuwe Lijn.

Mijn eerste column als fractievolger van Nieuwe Lijn. Ik voel mij trots. Trots is iets dat mensen vaak niet uitspreken, omdat het over kan komen als arrogant. Ik wil deze column vol trots schrijven.

Trots op Vaassen

Vandaag (moment van schrijven) is het Hemelvaartsdag. Alom bekend als de dag dat Vaassen wordt overmeesterd door Vaasaqua. Ik rij mijn straat uit en kom dan uit op de Deventerstraat, die vol geparkeerd staat. Vele anderen zijn nog op zoek naar een parkeerplek. Het is wel duidelijk; Vaasaqua is een naam in de wijde omtrek. De één komt voor de boekenmarkt, de ander voor de braderie, de kunstmarkt, een drankje met familie en vrienden op het marktplein of genieten van de live-muziek.
Ik voel me trots. Dat in Vaassen zoiets groots mogelijk is. Dat we nu ook ons mooie kasteel erbij betrekken. En dat de organisatie van Vaasaqua al vele jaren de verenigingen in Vaassen erbij betrekt. Een festijn dat verbindt. Ik wil hierbij dan ook de mogelijkheid pakken om mijn complimenten over te brengen aan de organisatie van Vaasaqua, samen met alle partijen waarmee zij dit mogelijk maken! TOP!

Trots op Nieuwe Lijn

Ik ben ook trots op ons allen van Nieuwe Lijn. Zoals Vaasaqua de verbinding legt met verenigingen, zo zoeken wij die ook in ons coalitieakkoord, sociaal, duurzaam en verbindend! Na een periode van overleggen tussen verschillende partijen, is er een nieuw beoogd college dat 14 mei zal worden geïnstalleerd. Formateur en lijsttrekker van Nieuwe Lijn Robert Scholten sprak zelf op Twitter ook uit ‘trots’ te zijn op het resultaat. Waar we de komende vier jaar aan gaan werken, lees je op onze website nieuwelijn.nl/nieuws. Een mooie uitdaging die we graag aangaan!

Info

Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram. Nieuwe Lijn is te bereiken via info@nieuwelijn.nl.

Reageren

Monique Zweekhorst is fractievolger van Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl.

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico