Beleids programma

2018-2022
Lees meer

COLUMN.

27 FEBRUARI, 2021

Column 8 – 2021

Monique Zweekhorst – Ik ben trots!

| Na een periode waar op politiek vlak veel is gebeurd en midden in een voortdurende lockdown wilde ik een positieve column schrijven. Al denkende hierover stelde ik mijzelf de vraag, waar ben ik trots op?

Allereerst ben ik trots op mijzelf en mijn gezin. Al een jaar zijn we nagenoeg 24/7 samen; zelf werk ik sinds februari 2020 thuis. Mijn vriend werkt wel op locatie, maar heeft mij op zijn vaste vrije maandag en dinsdag er nu dus ook al een jaar bij. En sinds een paar maanden ook nog onze dochter, die in de brugklas zit. Ondanks dat ons leven momenteel wel erg rustig is (ik noem het overzichtelijk) en we wel erg veel samen zijn, ben ik trots dat we ons hier samen doorheen slaan.

Ik ben trots op de scholen
Ik ben trots op de scholen in onze gemeente. Afgelopen jaar zat mijn dochter op basisschool De Violier in Vaassen, waar er alles aan werd gedaan om de kinderen zoveel mogelijk op niveau te krijgen en houden. Mijn ervaringen met de RSG in Epe in deze tijden van lockdown zijn ook positief. Geef het ze maar eens te doen, de organisatie van online lessen en alles wat daarbij komt kijken. Ze informeren ons en onze dochter regelmatig over de gang van zaken en de verwachtingen voor de komende tijd. Natuurlijk kan het soms beter en als ik daar zelf ideeën over heb, mail ik deze ook naar de RSG en zij staan hier ook voor open.

Ik ben trots op Vaassen
Afgelopen weekend las ik een mooi artikel. Geschreven over het nieuwe centrum van Vaassen. Dit artikel straalde ook trots uit, over de herinrichting, het nieuwe marktplein en het aangezicht van de Dorpsstraat met Ter Heerdtshof. Te lezen viel dat ook toeristen blij zijn met het centrum en de terrassen op het marktplein i.c.m. de waterpartij. Ik voel mij trots, dat er zo’n mooi centrum is gerealiseerd in Vaassen en dat Nieuwe Lijn samen met hun wethouder dit mede heeft kunnen bewerkstelligen.

Ik ben trots op Nieuwe Lijn
Politiek is soms net een spelletje. Een spelletje dat ik soms lastig te begrijpen vind. Een spelletje kent winnaars en verliezers, eerlijke spelers en valsspelers en bij verlies word je soms ook nog eens uitgelachen of nagejoeld. Ik kan oprecht zeggen, dat ik Nieuwe Lijn ervaar als een eerlijke speler en ik ben er trots op om er onderdeel van te mogen zijn.

Waar ben jij eigenlijk trots op?

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Reageren
Monique Zweekhorst is fractievolger van Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico