Beleids programma

2018-2022
Lees meer

COLUMN.

18 JULI, 2020

Column 30 - 2020

Diana Oosterhoff: Vakantie…. lekker genieten

| Nieuwe Lijn op de markt!

Na toch wel een lange periode waarop wij niet op markt konden staan vonden wij het belangrijk om toch nog even voor de vakantie periode een marktsessie te doen. Op zaterdag 11 juli om 10:00 uur stonden wij weer met een delegatie raad- en bestuursleden voor de kerk aan de Dorpsstraat. Het was weer een gezellige drukte en het weer was ons goed gezind. Lekker zonnetje waardoor er ook veel kinderen meekwamen met hun ouders. Gelukkig voor ons omdat we strandballen meegenomen hadden om weg te geven aan de kinderen.

Nieuwe lijn vindt het belangrijk om regelmatig op de markt te staan om zo te horen wat er leeft bij onze inwoners. Iedereen kan ons aanspreken en met ideeën komen of de zorgen uitspreken die bij hen leven. Dit is een vorm van inwonersparticipatie die wij als Nieuwe Lijn belangrijk vinden.

De onderwerpen die zaterdag langskwamen waren o.a. de ambulante handel achter de Albert Heijn.  Zeer positieve berichten over het nieuwe gedeelte van de Apeldoornseweg en uiteraard ook ons mooie marktplein. De nieuwe ontwikkelingen van de Dekamarkt in Vaassen was ook onderwerp van gesprek. Een mooie nieuwe, moderne supermarkt met daarboven 29 huurappartementen. Hier is veel belangstelling voor bij onze inwoners.

Zomerreces

Donderdag voor een week was de laatste raadsvergadering voor de zomervakantie. Ieder jaar brengen we een bezoek (voor de laatste raadsvergadering) aan een bedrijf en aansluitend gaan we met het College barbecueën, als afsluiting voor het zomerreces.  Helaas is het de laatste maanden allemaal wat anders verlopen door het Coronavirus. Bezoeken aan bedrijven, verenigingen of particulieren konden niet meer plaatsvinden dus ook onze afsluiting van het politieke jaar is niet doorgegaan.

We hopen dat iedereen gaat genieten van een welverdiende vakantie. Misschien zal het dit jaar thuis zijn of ergens anders in Nederland maar met een beetje zomers weer gaat dat wel goed komen. Lekker op het marktplein een ijsje halen of een terrasje pakken. Kinderen kunnen lekker genieten van het water. Waar ik zelf de afgelopen weken zo van ben gaan genieten is een mooie fietstocht over de Veluwe. Er zijn nog zoveel mooie plekjes in de omgeving te ontdekken.

Dit is ook onze laatste column voorlopig en na de vakantie zijn we weer paraat en wordt u weer geïnformeerd en op de hoogte gehouden wat er zoal speelt en wat ons bezig houdt.

Voor nu iedereen een fijne vakantie, blijf gezond en kijk naar elkaar om!

Info

Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Reageren

Diana Oosterhoff is fractievoorzitter van Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via diana@nieuwelijn.nl

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico