Beleids programma

2018-2022
Lees meer

COLUMN.

9 JANUARI, 2021

Column 1 - 2021

Robert Scholten…. Gelukkig Nieuwjaar?

| Laat ik beginnen met u allen een gelukkig nieuwjaar te wensen met veel liefde, geluk en bovenal gezondheid. Het afgelopen jaar begonnen we voorspoedig met ons jubileumfeest ter ere van het 50-jarig bestaan van onze partij, die voor de derde keer op rij de grootste werd in de raad van Epe tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Nog altijd wordt het gedachtengoed en de inzet van onze mensen gewaardeerd en dat blijft ook duidelijk zichtbaar in de lokale samenleving.

Wie had kunnen vermoeden dat we na dat jubileumfeest al snel in een eerste lockdown terecht zouden komen? En dat we inmiddels alweer bijna een jaar de strijd proberen te winnen van het Corona virus? Gelukkig gaat er dan ook bij ons worden gestart met het vaccineren en zijn we hopelijk snel in staat om onze sociale levens weer op te pakken.

Alles is anders

De meesten van ons hebben andere feestdagen gehad dan normaal. Maar bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere maatregelen. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand die direct of indirect iets met Corona te maken heeft gehad.

Andere jaren waren dit de weken van de nieuwjaarsrecepties, waar de leden van Nieuwe Lijn doorgaans altijd aanwezig zijn om leden van vele (sport)verenigingen de beste wensen toe te wensen. Altijd weer een moment om bij te praten, terug te kijken maar vooral vooruit kijken naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen.

‘Het oude normaal’

Ik hoop dat we met elkaar snel het virus eronder krijgen zodat we weer ons sociale leven kunnen oppakken. Voor mij is dat weer sporten in teamverband en na afloop gezellig even napraten over de geweldige wedstrijd die we net hebben gespeeld al hadden we dik verloren… Zelfs dat soort momenten mis ik enorm. We houden moed en hoop en laten we er samen een geweldig jaar van maken met veel geluk, liefde en bovenal gezondheid!

Info

Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Reageren

Robert Scholten is wethouder en locoburgemeester namens Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl

ONZE MENSEN

Fractie, bestuur en kandidaat-raadsleden.

BEKIJK HIER ONZE MENSEN
logo-ico